FCSB

Alibec, exclus din lotul FCSB

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Atacantul Denis Alibec a fost exclus din lotul FCSB dupa iesirea nervoasa pe care a avut-o in momentul in care a fost inlocuit la Voluntari.

Alibec a lovit violent cu piciorul o usa care ducea spre vestiare, gest care l-a infuriat pe patronul Gigi Becali.

Pe langa excluderea din lot, Alibec a mai fost amendat si cu suma de 75.000 de euro.

“I-am permis atat de multe si am ajuns aici. Dica mi-a spus ca pentru el nu mai exista, iar in situatii de indisciplina am respectat hotararile antrenorilor. I-am zis ca n-am ce face. Nu va merge cu echipa in Israel, nu mai face parte din lot. Poate sa stea pe bara pana la finalul contractului. Ii dau banii si gata, nu mai am nevoie. Nu stiu daca mai putem lua bani pe el, dar mai bine pierd 10 milioane de euro decat sa pierd echipa”, a spus Becali la Pro X.

“Deja s-a umplut paharul. A fost ultima picatura. A distrus toate mingile pe care le-a muncit echipa, apoi tot el s-a suparat ca a fost schimbat. Asa ceva nu se permite niciodata la Steaua. Dica mi-a zis ca nu permite, ca el nu mai face parte din lotul echipei. Mi-a mai zis ca renunta el daca nu sunt de acord”, a adaugat Becali.

Patronul FCSB a mai spus ca va aplica o politica de toleranta zero pentru indisciplina si ca l-a amendat cu 25% din salariu pe Catalin Golofca, jucator trimis la echipa a doua pentru un derapaje in viata extrasportiva.



Alibec, exclus din lotul FCSB