FCSB

Alexa explica de ce n-a ajuns la FCSB. Mihai Stoica, factorul decisiv!

Dorit de Gigi Becali pentru inlocuirea lui Nicolae Dica la carma echipei FCSB, Dan Alexa a ramas in cele din urma la Dunarea Calarasi.

In cele din urma Mihai Teja, al doilea tehnician vehiculat pentru instalarea la FCSB, a fost preferat de Becali si lui Alexa nu i-a mai ramas decat sa explice varianta sa.

Alexa povesteste ca in discutia personala pe care a avut-o cu Becali i-a cerut acestuia doua lucruri esentiale pentru o posibila colaborare.

“Sa am dialog direct cu el, nu prin MM, si sa fiu sef total in vestiar, adica sa pot da afara pe cineva fara sa am nevoie de interventia lui”, a spus Alexa la Telekom Sport.

“Pana la urma nu e un capat de tara. Nu au fost negocieri. Cand te cheama Steaua te duci si stai de vorba. Daca era o persoana in care sa am incredere (n.r. - MM Stoica), mergeam la Steaua, dar stiam ca nu ma vrea si atunci de ce sa complic lucrurile de la inceput?”, a mai spus cel supranumit “Chirurgul”.

Mihai Teja o lasa pe Gaz Metan Medias si va semna pe un an si jumatate cu FCSB, fiind considerat de Gigi Becali drept "unul din familie".



Alexa explica de ce n-a ajuns la FCSB. Mihai Stoica, factorul decisiv!