FCSB

Alarma la Steaua: Tatatusanu are probleme la genunchi

Returul Stelei cu Legia Varsovia de marti, ora 21:45, are un semn de intrebare in dreptul portarului titular, Ciprian Tatatusanu. Acesta acuza dureri la genunchi dupa meciul de sambata cu Mediasul.

Tatatusanu a scris duminica pe retelele de socializare ca "se va pune mult accent pe gafele facut de mine. As fi nedrept daca as spune ca nu a fost vina mea la golurile luate, insa acum am probleme cu genunchiul stang. Sper sa-mi treaca pana marti! La primul gol calculasem pana unde trebuie sa ies, dar cand am sarit, piciorul mi-a ramas intepenitiar genunchiul mi-a fugit in fata, fapt vizibil ca nu am putut sa resping mingea".

Steaua joaca in returul barajului pentru grupele Ligii Campionilor, marti, de la ora 21:45, live text pe onlinesport.ro. In tur, la Bucuresti, Steaua a incheiat 1-1 si va avea de tras in Polonia.

In caz ca va fi eliminata, Steaua are un loc asigurat in grupele Europa League.

Pentru o calificare in grupele Champions League, Steaua incaseaza direct 8,6 milioane de euro, care se adauga sumei de 2 milioane pentru calificarea in playoff. Daca va ajunge in grupele Ligii Europa, Steaua primeste 1,4 milioane de euro.



Alarma la Steaua: Tatatusanu are probleme la genunchi