FCSB

Afacerea Bokila a picat... din nou

Mihai Stoica anunTa finalul telenovelei Bokila, dupa ce timp de trei saptamani Steaua si Petrolul s-au razboit de la distanTa pe atacantul congolez.

Impresarii jucatorului le-au transmis stelistilor ca jucatorul va deveni liber de contract si ca pot face o oferta, dar Petrolul demonstreaza cu acte ca fotbalistul este al lor.

S-a vorbit chiar de un memoriu la FIFA pentru ca jucatorul sa devina liber de contract, memoriu care invoca anumite clauze contractuale prin care Jeremy Bokila se poate desparTi de echipa ploiesteana.

Oficialii lupilor galbeni spun insa ca nu exista astfel de clauze, ca jucatorul este sub contract cu Petrolul pana in vara si ca formaTia ploiesteana poate cere prelungirea contractului.

La auzul acestor vesti, Mihai Stoica a anunTat ca Jeremy Bokila nu mai este de interes pentru Steaua, desi Gigi Becali il doreste pe jucator si declara dimineaTa ca acesta va semna cu trupa din Ghencea.

 "Avem o relatie foarte buna cu cei de la Petrolul, exista respect reciproc, luam de bun ceea ce spune Petrolul si nu vom face nici o oferta pentru Bokila. Nu ne intereseaza ce spun impresarii, ei ne-au spus ca este liber, dar nu vrem sa stricam relatia cu Petrolul", a spus managerul Stelei la GSP TV.

Mihai Stoica il contrazice si pe Reghecampf, care a declarat la sosirea in Tara din Spania ca mai vrea sa transfere un atacant. "Ii avem pe Rusescu, Nikolici, Rocha, Mihai Costea, ne vom baza si pe Tatu si pe Iancu, nu mai avem nevoie de atacant, nu mai vine nimeni", a spus Mihai Stoica.


Onlinesport: Irina Maxim



Afacerea Bokila a picat... din nou