FCSB

Adrian Mutu n-ar refuza FCSB: ”Eu nu sunt dinamovist ca Petre, Kirita sau Hildan”. Becali a ramas socat: ”Hai, ma...alta intrebare!”

Fostul international Adrian Mutu a revenit in Romania pentru un examen la scoala de antrenori, ocazie cu care a vorbit despre dorinta de a antrena din nou in fotbalul romanesc, FCSB fiind printre putinele echipe care ar putea sa-i asigure exigentele.

”Normal ca da, daca raspunde pe calapodul meu de antrenor. Am fost dinamovist, dar n-am fost dinamovist ca Giani Kirita, Florentin Petre sau Hildan, Dumnezeu sa-l ierte. Eu am trecut pe la Dinamo, am stat un an”, a declarat Adrian Mutu.

Intrebat despre posibilitatea ca Mutu sa ajunga antrenor la FCSB, Becali a avut o reactie vehementa.

Ce sa faca Mutu? Hai ma… asta ne mai lipsea. Ce sa faca el? Alta intrebare!”, a spus Becali la Pro x.

Revenind la Mutu, acesta a vorbit despre experienta pe care o traieste la Al Wahda, unde antreneaza echipa secunda, si despre planurile de viitor dupa ce obtine licenta PRO de antrenor.

”Capat experienta. Cred ca sunt alt om si alt antrenor fata de perioada de la Voluntari. Baietii raspund bine, dar problema e ca sunt foarte relaxati. La antrenamente dau tot”, a povestit Mutu.

”Sa-mi iau Pro-ul si apoi sa fac pasul la o echipa importanta, nu neaparat ca nume, una care sa aiba un proiect si sa-mi construiesc o cariera. Sa aiba continuitate, stabilitate, ambitie. In Liga 1 sunt cateva echipe care iti ofera aceste lucruri. In rest toate au oferte. La Dinamo nu, pentru ca am alte planuri. Numele Dinamo cred ca merita mai mult, iar aceste scandaluri nu fac bine fotbalului romanesc in general”, a mai opinat fostul international.



Adrian Mutu n-ar refuza FCSB: ”Eu nu sunt dinamovist ca Petre, Kirita sau Hildan”. Becali a ramas socat: ”Hai, ma...alta intrebare!”