FCSB

Adrian Bumbescu: ”Tot timpul palmaresul a fost la CSA Steaua”

Sursă foto: https://www.facebook.com/AsociatiaStelistilor1947/

Prima reactie din tabara fostelor glorii care au imbracat tricoul Stelei Bucuresti a venit din partea lui Adrian Bumbescu, vineri, dupa ce Tribunalul Bucuresti a atribuit palmaresul istoric al clubului ros-albastru celor de la CSA Steaua pana in anul 2003.

”Tot timpul palmaresul a fost la CSA Steaua. De ce sa mai castige? Trebuia ca FRF sa decida acest lucru. Au hartiile originale, dar ei nu au inteles”, a spus Bumbescu la Pro x.

Acesta se arata increzator ca CSA Steaua va promova direct liga dupa liga pana va ajunge sa joace din nou in prima divizie pe viitorul stadion din Bulevardul Ghencea.

Doi ani la rand de la reinfiintarea sectiei de fotbal cei de la CSA Steaua au ratat calificarea in barajul de promovare in Liga 3. Academia Rapid si Carmen Bucuresti au invins pe CSA Steaua in meciurile decisive din Liga a 4-a bucuresteana.

Ca atare, dupa decizia de vineri a instantei FCSB detine de drept doar palmarestul ultimilor 16 ani, de cand sectia de fotbal a fost transformata in Societate pe Actiuni si pachetul majoritar a ajuns la Gigi Becali si apropiatii sai.

Cinci titluri de campioana, doua Cupe ale Romaniei, doua Supercupe si doua Cupe ale Ligii reprezinta palmaresul celor de la FCSB.

Alte doua procese intre FCSB si CSA Steaua se afla pe rolul instantelor de judecata: unul legat de marca, iar un altul despre prejudiciul de 37 milioane de euro cerut de CSA pentru folosirea fara drept de catre Becali a numelui si marcii Steaua din 2003 pana la momentul in care o instanta a interzis acest lucru.



Adrian Bumbescu: ”Tot timpul palmaresul a fost la CSA Steaua”