FCSB

A inceput hora la FCSB. Becali: “Niciodata n-am avut echipa asa slaba”

Egalul de la Voluntari l-a starnit pe Gigi Becali si acesta nu a ezitat sa-si critice dur echipa si implicit pe antrenorul Edi Iordanescu.

“CFR joaca fotbal, eu asa vad. La noi se joaca haotic, e totul numai haotic. Nu zic de Edi, nu stiu cine. La noi, fiecare dribleaza, fiecare face ce vrea, fiecare joaca ce-i place lui. Fotbalul se joaca haotic si dupa ureche?

“Eu cred ca am mai pierdut un an. Nu am ce sa fac. Sa vedem ce-o sa fie si ce-o sa iasa. Nu vad cu ochi buni. Ce a jucat CFR cu Voluntari si ce am jucat noi cu Voluntariul. CFR a distrus si noi...ne-au distrus ei pe noi, ca au avut ocazii si in prima repriza si in a doua repriza. E vorba ca CFR tine mingea la ei si noi nu tinem. CFR joaca si noi nu jucam fotbal.

“Nu zic de Edi, eu zic de echipa. Asta e, am luat hotararea asta, probabil o sa se supere Edi, dar eu nu zic de el nimic. Eu nu pot sa stau sa vad echipa mea cum gafaie si cum joaca dupa ureche. Se joaca la viteza intai, trebuie la a cincea sa se joace. Niciodata nu am avut echipa slaba ca acum”, a declarat Gigi Becali la Pro x.



A inceput hora la FCSB. Becali: “Niciodata n-am avut echipa asa slaba”