Liga 1

Steaua salveaza remiza la Targu Mures in minutul 90

ASA Tg.Mures si Steaua au incheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), intr-un meci disputat duminica seara in etapa a 13-a din Liga 1.

Un meci dominat autoritar de Steaua in fata unei echipe care s-a aparat pe doua linii in permanenta, dar care a fost aproape de a da lovitura.

Muresenii au deschis scorul prin Benjamin Kuku la pasa lui Morar in minutul 75, dupa ce acesta din urma s-a demarcat excelent de langa Enache la o pasa in adancime trimisa de Muresan din propriul teren.

Steaua s-a aruncat in atac si in cele din urma a reusit egalarea dupa un corner. Tamas a deviat spre bara a doua si Moke a pus capul pentru un 1-1 scos in extremis de stelisti.

Din minutul 83 Steaua a ramas in zece oameni dupa ce Jakolis a primit cartonasul rosu direct la un cot aplicat in gatul lui Iacobovici.

Steaua s-a instalat inca din debut in jumatatea adversa si prima ocazie a venit in minutul 6 la centrarea lui Enache in fata portii pentru De Amorim.

Gazdele au replicat prin Belu Iordache, al carui sut din minutul 14 a trecut peste poarta aparata de Stancioiu, dupa ce titularul de drept Nita s-a accidentat la incalzirea dinaintea meciului.

Mare ocazie pentru Steaua in minutul 26 la sutul lui Boldrin din lovitura libera. Mingote a respins cu un reflex acrobatic de sub bara.

Primul sut pe poarta al muresenilor a venit in finalul la un contraatac finalizat de Morar, iar in debutul partii secunde gazdele au mai prins o data poarta la executia lui Surdu.

Mingote s-a opus golului in minutul 58 la sutul lui Enache, pentru ca Jakolis sa reia pe langa poarta dintr-o pozitie favorabila la prima atingere de balon.

Gazdele au deschis scorul in minutul 75 prin Kuku, jucator intrat si el de putine minute in teren, faza acuzata la final de stelisti care asteptau sa primeasca mingea inapoi dupa ce Zicu trimisese deliberat in out. Atacantul a explicat dupa meci ca arbitrul fluierase inainte un fault si ca stelistii au interpretat gresit faza.

Jakolis a luat rosu direct in minutul 83 la o faza stupida, insa Steaua a continuat sa asedieze careul advers in cautarea egalarii. Aceasta a venit in minutul 90 dupa un corner, Moke reusind sa trimita in poarta fiind scos din offside de Mendy, jucator aflat la prima bara.

Antrenorul gazdelor Dan Alexa a vazut finalul meciului din tribuna, fiind eliminat dupa un gest prin care l-a impiedicat pe De Amorim sa repuna mingea in joc.

Steaua isi pastreaza primul loc cu trei puncte in fata Universitatii Craiova, in timp ce ASA Tg.Mures ramane penultima in ierarhie.Steaua salveaza remiza la Targu Mures in minutul 90