Liga 1

Steaua - Petrolul, 1 contra 2 in cifre (LIVE 21:30)

Steaua si Petrolul au fost echipele cele mai puternice din acest sezon, iar acest lucru este arata si de clasament, dar si de cifrele adunate pana acum.

Steaua are cea mai bun aparare din Liga 1, cu doar 18 goluri primite in 32 de etape, iar Petrolul se afla pe locul 2 la acest capitol, cu 20 de goluri.

Petrolul nu a pierdut nici un meci acasa in acest sezon, iar Steaua incearca sa sparga aceasta invincibilitate, pentru ca nici ea nu a pierdut vreun meci in deplasare in acest sezon.

In acest sezon, Petrolul nu a primit nici un gol acasa in ultimele trei partide. Steaua a invins in cinci din ultimele sase partide din deplasare si au castigat ultimele doua partide de pe stadionul Ilie Oana.

Ultima infrangere a Petrolului acasa a avut loc in 2012 si a fost administrata chiar de Steaua, Laurentiu Reghecamf fiind proaspat venit la echipa.

Petrolul nu a mai invins Steaua de 14 ani in Liga 1, desi cele doua echipe s-au mai intalnit de atunci in in sase editii de campionat. Mai precis, ultima victorie a avut loc pe 24 iulie 1999, scor 5-1.

Petrolul vine inainte de acest meci cu o victorie de moral: promisiunea ca Giulherme, un jucator dorit de Steaua liber din vara, va semna prelungirea de contract cu "lupii galbeni".

In tur, a fost 1-1 pe Ghencea.

Partida de astazi, cea care inchide etapa 32, are loc la ora 21:30 si este live aici.



Steaua - Petrolul, 1 contra 2 in cifre (LIVE 21:30)