Liga 1

Severinul si Constanta incheie turul cu o remiza

Turnu Severin a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), partida de pe teren propriu cu Viitorul Constanta, una în care oaspetii au deschis scorul. Severinul a egalat pâna la pauza si a trecut în avantaj imediat dupa, dar Constanta a egalat si a închis tabela.

Dupa remiza cu Dinamo de la malul marii din etapa trecuta, Viitorul Constanta s-a dus la Severin cu un moral excelent si pusa pe fapte mari. Constantenii au început excelent meciul si în minutul 9 au deschis scorul prin Romario Benzar, care a primit nepermis de liber la marginea careului si a sutat fara sanse pentru Stetca.

Doar cinci minute au avut oaspetii avantaj pe tabela, pentru ca Severinul a pus stapânire pe meci si a restabilit egalitatea prin Cosmin Vancea în minutul 14. Gazdele au rasturnat scorul putin dupa startul reprizei a doua. Acelasi Vancea a înscris în minutul 49, cu un sut din voleu din marginea careului mic în diagonala, mingea lovind bara înainte de a intra în plasa.

Tot în bara a trimis si Chitu doua minute mai târziu, dar din bara mingea a ricosat cu noroc la Dica, iar acesta a trimis fara probleme în plasa, restabilind echilibrul pe tabela. Ambele echipe au încercat sa dea lovitura pe final, dar tabela nu a mai fost modificata. Constantenii au trimis chiar mingea în poarta în minutul 90, dar golul nu a fost validat din cauza unui offside.



Severinul si Constanta incheie turul cu o remiza