Liga 1

Sepsi – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii se apropie la patru puncte de primul loc

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Etapa a 5-a din playoff a debutat, vineri seara, cu meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe și Universitatea Craiova, meci câștigat de echipa din Bănie.

Alexandru Crețu a deschis scorul pentru Universitatea Craiova cu un șut spectaculos din marginea careului, în minutul 48. O minge la colțul scurt care l-a surprins pe Roland Niczuly.

Același Crețu a fost eliminat cu roșu direct, în minutul 63, pentru o intrare cu talpa sus asupra lui Nicolae Păun.

Universitatea Craiova și-a dublat avantajul chiar în inferioritate numerică prin Jovan Markovic la capătul unui contraatac.

Markovic a început meciul ca rezervă și a marcat la patru minute după intrarea în teren.

Sepsi a redus din diferență în prelungiri prin Marius Ștefănescu, dar avea să fie ultima fază a meciului și toate punctele au mers în contul celor de la Universitatea Craiova.

Echipă din Bănie ajunge la 35 de puncte și se apropie la patru puncte de liderul Farul, reintrând în lupta de la vârful clasamentului după două victorii consecutive în playoff.

Caseta tehnică

Sepsi: Niczuly - Aganovic (Bălaşa - 46), Ciobotariu, Tamas, Ispas (Dumitrescu - 74) - Matei,  Păun (Papa - 84), Santos (Safranko -61) - Gheorghe (Rodriguez -61), Rondon, Ştefănescu; Antrenor: Cristiano Bergodi;

U Craiova: Popescu - Vlădoiu (Căpăţănă - 54), Zajkov, Da Silva, Ndong - Screciu, Creţu - Cîmpanu (Mateiu - 66), Baiaram (Roguljic -62), Ivan - Koljic (Markovici -62); Antrenor: Eugen Neagoe;

Cartonaşe galbene: Ştefănescu - 83, Bălaşa - 90+1 / Popescu - 84, Silva - 90+1;

Arbitri: Marcel Bîrsan - Tunyogi Ferencz şi Andrei Constantinescu.



Sepsi – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii se apropie la patru puncte de primul loc