Sepsi Sf. Gheorghe

Sepsi incearca imposibilul la Stockholm. Informatii cheie, ora de start si cotele FORTUNA pentru meciul cu Djurgarden.

Sursă foto: https://www.facebook.com/osksepsi

Invinsa pe teren propriu de Djurgarden, cu 3-1, Sepsi merge la Stockholm pentru a incerca ceea ce pare la prima vedere imposibil de realizat.

Cotele oferite de FORTUNA: Djurgarden 1.66 |Egal 3.75 |Sepsi 5.10

Meciul va fi livetext pe onlinesport.ro (joi, 20:00) si transmis la televizor de Pro Arena.

Covasnenii au nevoie de un succes la doua goluri diferenta pentru anularea rezultatului din tur.

Djurgarden a dominat autoritar prima parte a meciului de la Sf.Gheorghe, dar in repriza secunda Sepsi a aratat ca poate juca de la egal la egal cu puternica echipa suedeza.

Golul marcat de Tudorie din penalty nu i-a anulat lui Sepsi complet sansele la retur, insa misiunea echipei lui Bergodi se anunta una infernala la Stockholm.

Sepsi a mai avut o bara in tur si alte cateva sanse prin care ar fi putut strange si mai mult scorul. Actiuni care insa alimenteaza sperantele in tabara covasnenilor.

Djurgarden a remizat in ultima etapa din Suedia, 0-0 in deplasre cu Varnamo, dupa ce castigase precedentele opt meciuri in toate competitiile.

Pentru Djurgarden a fost primul meci fara gol marcat dupa zece partide in care formatia de pe locul secund in Suedia marcase cel putin o data.

Sepsi a luat calea Suediei dupa 0-0 pe teren propriu cu UTA in campionat. Un meci slab facut de covasneni, astfel ca Sepsi ajunge la trei meciuri fara victorie.



Sepsi incearca imposibilul la Stockholm. Informatii cheie, ora de start si cotele FORTUNA pentru meciul cu Djurgarden.