Sepsi Sf. Gheorghe

Scene ridicole, dar periculoase la Sf. Gheorghe. Un fotbalist de pe targă a trebuit să coboare pentru că nu putea fi suit în Ambulanță. Sepsi bate FC 1948 din Craiova

Organizatorii meciului Sepsi - FC 1948 au oferit un episod periculos. Un fotbalist accidentat destul de serios la picior nu a putut fi suit cu targa în ambulanță, din cauza defecțiunii echipamentului. Targa Ambulanței de la Sepsi merge exact ca VAR-ul Superligii.
Nicolae Dică a văzut alt meci
Asa am trait: Sepsi - FC 1948 1-0
Clasament actualizat Liga 1

Rodriguez (Sepsi) a fost accidentat serios de Mascarenhas (FC 1948) pe finalul primei reprize din Sepsi - FC 1948, partidă jucată vineri seară în etapa secundă a Ligii 1.

Jucătorul oaspeților a fost eliminat cu cartonaș roșu. El a intrat cu crampoanele în pulpa lui Rodriguez, care a suferit pe loc o rană deschisă și pierderi de sânge.

Au intrat pe teren doctorii, care au oprit sângerarea. Apoi jucătorul lui Sepsi a fost urcat pe o targă cu picioare metalice, cu care era echipată Ambulanța de pe stadion, intrată pe gazon.

Transportat pe targă spre Ambulanță, stupoare pentru Rodriguez, dar și pentru spectatorii locali. Picioarele tărgii nu se pliau pentru ca fotbalistul rănit să fie urcat în mașină. Doctorii au încercat cu mișcări înainte și înapoi să forțeze picioarele, pentru a le plia și a putea urca targa, dar nu au reușit.

Spectatorii au huiduit la scenă deschisă eroarea medicală.

După aproximativ 1-2 minute de încercări, cu un Rodriguez rănit și bruscat pe targă, fotbalistul a trebuit să coboare pe picioare și, șchiopătând, ajutat de un coleg, a urcat pe altă ușă a Salvării.

Ambulanța a plecat de pe teren după aproximativ 7 minute, în huiduielile fanilor.

Egalitatea numerică pe teren a fost restabilită în minutul 75, când Matei de la Sepsi a pus o talpă din greșeală și a fost dat afară.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Sepsi, după un corner. O lovitură frumoasă de cap a lui Rondon l-a învins pe Popa, de altfel destul de vajnic până atunci,

Sepsi, așa cum se spune în limbaj de lemn „și-a dorit mai mult victoria”, pe care a și obținut-o.

21 de șuturi a avut Sepsi spre poartă, dar doar două pe spațiul dintre buturi,

Unica ocazie de gol a oltenilor a avut loc în minutul 43, o bară a lui Bauza. Un debut nereușit pentru Dică pe banca oltenilor.

În minutul 55, Sepsi nu a beneficiat de un penalty. Nici arbitrii umani și nici VAR-ul nu au vazut un henț în careul lui 1948.

Echipele de start

SEPSI: Niczuly – Dumitrescu, Bălaşa, Ciobotariu, Oteliţă – Păun, Matei, Rodriguez – Ştefănescu, Damaşcan, Safranko
REZERVE: D. Moldovan – Oroian, Aganovic, Junior, Alimi, Kallaku, Varga, Rondon, I.Gheorghe
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

FC 1948: Popa – Compagnucci, Paramatti, Henriques, Mascarenhas – Albu, Achim, Baeten, Bauza, van Durmen – Chiţu
REZERVE: Gurău – Sidibe, Blănuţă, Bahassa, Padula, Ciobanu Vanghele, Pop, Kvakic, Negru
ANTRENOR: Nicolae Dică

STADION: „Sepsi Arena”



Scene ridicole, dar periculoase la Sf. Gheorghe. Un fotbalist de pe targă a trebuit să coboare pentru că nu putea fi suit în Ambulanță. Sepsi bate FC 1948 din Craiova