Sepsi Sf. Gheorghe

Ciobotariu debutează în forță la Sepsi: ”Să ne realizăm primul obiectiv propus”

Sursă foto: https://www.facebook.com/osksepsi

Sepsi a câștigat de două ori la rând Cupa României, dar ambiția covăsnenilor nu se oprește aici.

Cu un nou antrenor pe banca tehnică în persoana lui Liviu Ciobotariu, cei de la Sepsi vor să realizeze dubla și în Supercupa României.

În urma cu un an echipa din Sf. Gheorghe triumfa în fața campioanei de atunci CFR Cluj, cu 2-1, într-un meci disputat la Arad.

“Este primul meci oficial al nostru după un stagiu de pregătire în care am mai jucat trei partide amicale. De data asta este un joc cu o miză uriaşă.

”Jucăm cu trofeul pe masă. Este clar că ne dorim foarte mult să începem cu dreptul, să ne realizăm primul obiectiv propus, câştigarea Supercupei României. Farul este o echipă cu jucători de calitate, cu un antrenor foarte bun, dar suntem motivaţi, ne dorim foarte mult să câştigăm trofeul,

”Suntem pregătiţi, suntem motivaţi şi aşteptăm cu nerăbdare meciul de mâine. Nu există nicio presiune din partea mea, pentru că mă bazez pe echipă, am jucători de calitate, ne-am pregătit foarte bine”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Acesta îl înlocuiește la Sepsi pe italianul Cristiano Bergodi, omul care a adus primele trei trofee din istorie în vitrina clubului.

Meciul Farul – Sepsi din Supercupa României se va disputa, sâmbătă, de la ora 20:00, pe arena ”Ilie Oană” din Ploiești.

Partida va fi live text pe onlinesport.ro



Ciobotariu debutează în forță la Sepsi: ”Să ne realizăm primul obiectiv propus”