Liga 1

Sepsi o egaleaza pe Viitorul in prelungiri dupa o faza controversata

Sursă foto: https://www.facebook.com/osksepsi/

Lovitura de teatru la Sf.Gheorghe in secventele de fina ale meciului dintre Sepsi si Viitorul Constanta, partida care s-a incheiat in cele din urma la egalitate, scor 2-2 (1-0).

La ultima faza a meciului cei de la Sepsi au reusit egalarea in extremis printr-un gol marcat de Bouhenna, jucator care s-a urcat practic in spinarea lui Ghita.

Centralul Horatiu Fesnic a validat reusita gazdelor si astfel cei de la Viitorul au fost privati de a patra victorie consecutiva in Liga 1.

Pentru Sepsi este al patrulea egal consecutiv de la inceputul acestei editii de campionat, formatia covasneana fiind fara victorie pe teren propriu din decembrie 2018.

Sepsi a deschis scorul in minutul 37 prin Nicolae Carnat dintr-o pasa a lui Gabriel Vasvari.

Viitorul a dominat startul reprizei secunde, intorcand in doar cinci minute rezultatul de pe tabela.

Andrei Ciobanu a prins un sut senzational de la peste 30 de metri in minutul 47, pentru ca apoi Eric de Oliveira sa transforme o lovitura de la 11 metri.

Caseta tehnica

Sepsi: Fejer – Dimitrov, Barisic, Tincu, Fl. Ştefan – Vaşvari, Velev (Bouhenna ’46) – Gal Andrezly, D. Flores (Fulop ’76), Ştefănescu (Karanovic ’34) – Carnat. Antrenor: Csaba Laszlo.

FC Viitorul: Căbuz – Boboc, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer – Ciobanu, Artean, S. Filip (Dulca ’53) – Eric (Mladen ’78), Calcan, Pitu (Houri ’70). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Velev ’38, Ştefan ‘87 / Filip ‘16.



Sepsi o egaleaza pe Viitorul in prelungiri dupa o faza controversata