Liga 1

Sepsi - Chindia 2-2. Targovistenii au avut 2-0 in prima repriza

Sursă foto: https://www.facebook.com/chindiaoficial/

Echipele Sepsi Sf.Gheorghe si Chindia Targoviste au remizat, scor 2-2, intr-un meci disputat, luni, in Liga 1.

Chindia a deschis scorul prin Godberg Cooper in minutul 20, cu o reluare de cap din sase metri. Acesta a profitat de iesirea gresita din poarta a lui Niczuly.

Cu doua minute inaintea pauzei oaspetii au marcato golul doi prin rusul Rassambek Akhmatov dupa o faza fixa cu un sut din prima la coltul lung.

Sepsi a reactionat rapid si a redus din diferenta prin Marion Rondon din sase metri la mingea trimisa in forta pe jos de Adnan Aganovic.

Covasnenii au salvat in cele din urma remiza printr-un gol de 2-2 marcat de Pavol Safranko, in minutul 56, dupa o lovitura de la colt.

Chindia ramane fara infrangere in 2023, in timp ce Sepsi inca se mentine pe locul sase, ultimul care asigura prezenta in playoff la finalul sezonului regular.

Caseta tehnica

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ciobotariu, Bălaşa, Ispas - Aganovic, F. Junior (Papa '62) - I. Gheorghe (Ştefănescu '46), Matei (Achahbar '46), Rondon (Tudorie '76) - Safranko; Antrenor: Cristiano Bergodi

Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Boldor, Ioniţă (Orozco '76) - Vorobjovas, Dulca - Neguţ (Chamed '87), Akhmatov (Perianu '60), D. Popa - Cooper (Buş '76); Antrenor: Toni Petrea

Arbitri: Sebastian Colţescu - Andrei Constantinescu, Adrian Popescu.



Sepsi - Chindia 2-2. Targovistenii au avut 2-0 in prima repriza