Liga 1

Sedinta secreta contra lui Dumitru Dragomir: Se pregateste mazilierea lui Mitica de la LPF

Miercuri seara, aproape de miezul noptii, s-a incheiat o sedinta secreta la Hotelul Residence in care majoritatea reprezentantilor cluburilor din Liga 1 au fost prezenti alaturi, se pare, de politicienii Victor Ponta si Liviu Dragnea. Acestia din urma au cerut cluburilor sa voteze cu Gino Iorgulescu la sedinte de joi, 14 noiembrie, atunci cand Dumitru Dragomir ar putea fi debarcat.

La sedinta de miercuri noapte a venit Gino Iorgulescu, alaturi de oficiali de la Steaua, Dinamo, CFR Cluj, Ceahlaul, Otelul Galati, Petrolul, FC Vaslui , Astra, FC Botosani si Viitorul.

Se zvoneste ca in hotel au fost si Victor Ponta si Liviu Dragnea care au cerut celor prezenti sa il voteze pe Iorgulescu la alegerile de joi.

Daca Ponta nu a fost zarit, informatia despre prezenta sa la hotel nefiind certa, Liviu Dragnea a fost vazut iesind din complexul Residence, la fel si Ioan Niculae de la Astra sau Gheorghe Stefan de la Ceahlaul, cel care l-a propus pe Gino Iorgulescu ca sef al LPF. Pinalty a declarat la iesire ca Dragnea nu face parte din echipa si ca nu stie cine este acesta.

Gheorghe Hagi a venit si el miercuri seara la Residence.

Dragomir a declarat miecuri seara ca stie ca a pierdut sprijinul lui Gigi Becali, ceea ce ar fi confirmat de prezenta Stelei la intalnirea de la Residence.

Tabara lui Iorgulescu sustine ca va obtine 13 din cele 18 voturi, joi, la alegeri, in timp ce Dragomir afirma ca, daca nu se va implica politicul, va castiga cu cel putin 15 voturi in favoarea sa, daca nu 17.



Sedinta secreta contra lui Dumitru Dragomir: Se pregateste mazilierea lui Mitica de la LPF