Liga 1

Se duce in cap fotbalul romanesc? Gigi Becali anunta reduceri salariale importante

Desi in continuare sustine ca din punctul lui de vedere in Romania nu va fi o problema prea mare din cauza pandemiei de coronavirus, Gigi Becali e pregatit sa profite de situatie pentru a le reduce salariile angajatilor sai.

”Eu cred ca o sa jucam, dar daca nu se va juca, fotbalistul, ca orice om, trebuie sa castige bani daca munceste. Daca nu muncesti, nu castigi bani. Si e normal, ca e forta major, normal ca se vor face niste reguli.

”Nu e vorba de mine, e vorba de celelalte cluburi, ca nu au de unde bani. Ele mizau pe drepturile TV. Bineinteles ca se vor lua niste masuri. Nu stiu, 30 la suta, 50 la suta, 60 la suta procent din salariu care sa se plateasca”, a spus Gigi Becali la Pro x.

Acesta mai ia in calcul sa nu se plateasca salariile jucatorilor in perioada de inactivitate.

”Sau pe perioada in care nu se joaca sa nu se plateasca si sa se prelungeasca contractele pana in august, septembrie, daca le expira in iunie. Nu se poate daca nu se presteaza munca sa platesti, ca nu ai cum. Sau sa plateasca guvernul”, a mai declarat Becali.

Patronul FCSB crede ca in cel mai negru scenariu posibil blocajul provocat de coronavirus va fi prelungit pana cel tarziu pe 30 aprilie.

”Parerea mea este ca la 1 mai se va relua campionatul”, spune Becali.



Se duce in cap fotbalul romanesc? Gigi Becali anunta reduceri salariale importante