Liga 1

Savulescu il ameninta cu bataia pe Becali: "O sa fie o corectie barbateasca"

Actionarul dinamovist Dragos Savulescu l-a amenintat pe Gigi Becali cu o bataie ca-n filme în urmatoarele zile, la prima întâlnire directa.

Dupa ce a pierdut procesul cu Gigi Becali, Savulescu a încercat sa se scoata, oferind presei o înregistrare în care patronul Stelei spunea ca a inventat declaratia despre orientarea sexuala a dinamovistului.
 
Totusi, Becali nu si-a mentinut declaratia, precizând ca a auzit cu adevarat ca Savulescu ar fi homosexual.

"Acum ca sunt calm, îl am pe Hristos în mine. Nu mai vreau sa îmi bat joc de Savulescu. Eu am auzit de la niste oameni ca l-a prins cu un barbat în cap. Asa ca i-am zis de la mine, la nervi, ca am zis si eu asa. El m-a sunat si m-a înregistrat. Un barbat adevarat nu face asa ceva. Numai o femeie înregistreaza. Daca ar fi adevarata povestea, eu nu m-as atinge de el. Daca ar vrea sa dea mâna cu mine, m-as întoarce imediat", a spus Gigi Becali, prin telefon, pentru AcasaTV

În replica, Savulescu l-a amenintat pe Becali cu bataia.

"Hai, ca m-am enervat. Din interviul asta am aflat ca el stie din piata treaba asta, din ce piata? Obor, Rahova? Apoi mai vorbeste despre bun simt? Pai, omul asta are bun simt? O natiune întreaga nu vede ca omul asta este un nesimtit notoriu? Cum poti sa vorbesti despre bun simt în masura în care aberezi în halul asta? Omul asta nu are bun simt, sunt socat! Omul asta îmi spune mie de cultura, de piticanie? El e pigmeu, îmi vine pâna aici!  Regret ca va veni momentul ca barbateste sa-i aplic o corectie. Nu am de gând sa îl trag de par sau sa-i dau o palma, este vorba despre o corectie barbateasca. Cum sa spui ca ba am inventat, ba mi-au spus altii? Este un om cu care nu putem sa discutam. Cea mai mare problema a noastra nu este Gigi Becali. Acest om este patronul Stelei, a ajuns prin noroc aici. Si acum se crede buricul pamântului. Cineva trebuie sa îl puna la punct. Asta e o dovada de barbatie. Este un individ care nu merita sa fie promovat ca exemplu", a spus Savulescu.



Savulescu il ameninta cu bataia pe Becali: "O sa fie o corectie barbateasca"