Liga 1

Remiza justa in Viitorul-U Cluj

Viitorul a incheiat la egalitate meciul cu Universitatea Cluj, 1-1, pe fondul unei prestatii modeste, care nu o recomanda sub nicio forma pentru o participare in Europa League. Ambele reusite ale partidei au fost inregistrate in partea secunda. Mengolo a punctat pentru oaspeti, in minutul 67, Tanase stabilind scorul final la urmatorul atac al Viitorului.

Startul de meci i-a apartinut Viitorului, care a incercat desprinderea prin Bogdan Tiru (14) si brazilianul Henrique (17). Niciunul, insa, nu a reusit sa il puna in dificultate pe Robert Veselovsky.

In minutul 30, portarul lui "U" s-a intins serios pentru a putea retine mingea trimisa aproape de pe loc de Silviu Pana, de la aproximativ 25 de metri.

Prima repriza s-a incheiat cu lusitanul Nuno Viveiros in pozitie de finalizare, dupa un sut din interiorul careului care nu i-a creat prea mari probleme lui Albut.

Florin Tanase (65) a iesit la rampa printr-o executie din zona punctului de la 11 metri, deviata cu multa sansa de aparatorii Sepcilor Rosii.

La urmatorul atac, Mengolo a gasit drumul spre gol dintr-o pozitie asemanatoare. Mingea a izbit bara din dreapta si a intrat in poarta.

Avantajul oaspetilor a tinut doar doua minute, in conditiile in care Florin Tanase a concretizat o centrare venita din flancul drept. Atacantul Viitorului a reluat din 7-8 metri imparabil, cu capul, la coltul lung.

Cu cinci minute inainte de final, Vlad Morar nu l-a putut surprinde pe Albut dintr-o lovitura libera de la 25-30 de metri.

Viitorul: Albut - Hodorogea, Tiru, Mamele, Mitrea - Nikolov (R. Marin 59), Daminuta, Pana (D. Nedelcu 75) - Nicolita, Henrique (Gavra 62), Tanase

Rezerve: Buzbuchi, Cr. Manea, Gavra, Bonilla, Nedelcu, R. Marin, I. Hagi

U Cluj: Veselovsky - Ciupe (Jovanovic 31), Skvorc, Cr. Munteanu, Bambara - R. Costin, Lungu - Viveiros (Ceppelini 86), Cristocea, Mengolo (Vl. Morar 76) - Castillion

Rezerve: Dolha, Morar, Ceppelini, Jovanovic, Calcan, Martins, Kovacs

Arbitru: Adrian Cojocaru (Galati)

Cartonase galbene: Daminuta 65

Cartonase rosii: -

Stadion: Concordia (Chiajna)

Spectatori: 200



Remiza justa in Viitorul-U Cluj