Liga 1

Razan Burleanu, reclamat la DNA de un fost international

Presedintele FRF Razvan Burleanu a primit, marti, o plangere penala la Directia Nationala Anticoruptie din partea chiar a unui angajat al sau din cadrul Federatiei.

Fostul international Daniel Prodan s-a deplasat marti la sediul DNA din Bucuresti pentru a face plangere penala impotriva lui Burleanu cu privire la o afacere cu terenuri pe care actualul presedinte al FRF ar fi efectuat-o.

“Am fost la DNA sa fac o plangere la adresa lui Razvan Burleanu. Este vorba de achizitionarea unor terenuri la Onesti si Ploiesti. Il invit acum pe domnul Burleanu sa aduca plangerea de viol si sa o depuna la organele competente. Sunt total dezamagit pentru ca se dovedeste ca valorile sunt manjite. Vreau sa dovedesc ca in tara asta mai sunt romani care au curaj, nu doar fetite si fatalai”, a spus Prodan la iesirea din sediul DNA.

Burleanu ar fi efectuat, conform lui Prodan, un schimb nepotrivit de terenuri care ar intra sub incidenta legii. De asemenea, Prodan il acuza pe actualul presedinte al FRF de santaj.

Conflictul celor doi a explodat luni dupa ce Burleanu i-a solicitat lui Prodan sa-si dea demisia, amenintandu-l pe acesta cu un dosar de viol.

"Mi-au spus «domnul Prodan mai vreti sa ramaneti in federatie?» si am zis ca da. Au zis ca in felul asta nu se poate continua si ca trebuie sa ne despartim amiabil. «Daca imi dati 100.000 de euro ne despartim cat de amiabil doriti dumneavoastra». Si au zis ca nu se poate. Asta e. Eu am fost amenintat de domnul Burleanu «Vedeti ca avem o plangere de viol». «Hai ma, serios? Ia scoateti, domnule Burleanu, plangerea, sa vedem ce aveti, ce plangere de viol aveti? Mi-a zis «Aveti grija ca avem o declaratie de viol la adresa dumneavoastra si sa nu o facem publica». Extraordinar. Hai sa o vad domnul Burleanu, manca-ti-as ochelarii aia ai tai. Hai scoateti-o si o vedem! Ascultati-ma ca nu e vorba de suta aia de mii de euro, e vorba de principiile lui Tatuca Prodan. Tatuca Prodan nu se da la o parte. Nu pica ardelenii asa iute cum cred unii", a declarat Prodan, la DolceSport.



Razan Burleanu, reclamat la DNA de un fost international