Liga 1

Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii castiga cu un gol in minutul 90!

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Prima infrangere a sezonului pentru Rapid a venit in aceasta etapa cu numarul 7 din CASA Liga 1, dupa ce giulestenii au avut 1-0 pe Arena Nationala cu Universitatea Craiova. Oltenii au intors rezultatul in partea secunda pe fondul unui joc in superioritate numerica.

Rapid a deschis scorul in minutul 15 prin Albu. Sut la coltul lung din marginea careului dupa o faza pornita de la un out de margine.

In minutul 41 giulestenii au ratat desprinderea pe tabela prin Hlistei. Sutul acestuia a fost blocat in extremis de portarul Pigliacelli.

Finalul reprizei a fost unul tensionat si Rapid a ramas in inferioritate numerica in urma ciocnirii dure dintre Belu-Iordache si Bancu. Fundasul rapidist mai avea un galben vazut in minutul 18.

Mihai Iosif a incercat sa inchida meciul prin retragerea pe banca a atacantului Adrian Balan, insa calculele giulestenilor au fost dejucate de olteni.

Horatiu Moldovan a reusit meciul carierei cu mai multe interventii de pe alta planeta in partea secunda a jocului.

In minutul 57 Baiaram a sutat in bara, mingea a revenit in teren la Nistor care a fost blocat in extremis de Moldovan. Mingea respinsa de acesta s-a dus in transversala.

Trei minute mai tarziu acelasi Moldovan avea sa blocheze sutul lui Baiaram.

Craiova a continuat sa preseze si Moldovan a aparat inca o data fabulos la sutul lui Gustavo din minutul 62.

In cele din urma reduta giulesteana a cedat, in minutul 83, cand Markovic a egalat cu o lovitura de cap. Mingea i-a revenit din bara dupa sutul lui Cimpanu.

Formatia din Banie a dat lovitura in primul minut din cele patru aditionale prin bosniacul Koljic. Acesta l-a invins pe Moldovan cu un super sut de la aproximativ 25 de metri.

Caseta tehnica

Rapid: Moldovan – Belu, Săpunaru, Dandea, Goge – Crepulja, Albu, Ilie (Florica ’75) – Carnat (Nastos ’75), Bălan (Moise ’45), Hlistei. Antrenor: Mihai Iosif .

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (Ivanov ’54), Găman, Screciu (Constantin ’81), Bancu – Nistor, Fedele (Vînă ’46), Vătăjelu (Baiaram ’46) – Cîmpanu, Markovic, Gustavo (Koljic ’54). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Belu ’18, ’43, Săpunaru ’45, Albu ’82, Dandea ‘90+5 / Gustavo ’45, Ivanov ’60, Markovic ’65, Bancu ’82, Koljic ‘90+3.

Cartonaş roşu: Belu ’43.

Arbitru: Radu Petrescu.



Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii castiga cu un gol in minutul 90!