Liga 1

Primul contracandidat pentru Burleanu la sefia FRF

In 2018 vor fi organizate alegeri pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal si primele nume de candidati incep sa iasa la lumina.

Fara doar si poate, Razvan Burleanu isi va depune candidatura pentru un nou mandat, insa ramane de vazut care va fi principalul sau oponent.

Primul care si-a confirmat candidatura este Marcel Puscas, cel care a mai candidat si in 2014, renuntand insa la pozitia sa chiar in cadrul Adunarii Generale pentru sustinerea lui Burleanu.

Puscas a facut parte din echipa FRF pana in acest an, cand a renuntat si s-a pozitionat critic fata de actuala conducere.

"Eu mă implic în calitate directă de candidat la preşedinţia FRF. Am luat acestă decizie, nu eram hotărât până în urmă cu ceva timp. Văzând ce se întâmplă în fotbalul românesc, ce mi s-a întâmplat şi mie în ultima perioadă în fotbalul românesc, m-au făcut să iau decizie. Da, voi candida la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal", a spus Puscas intr-o emisiune televizata la Pro X.

"Nu s-a schimbat absolut nimic. Am ajuns la un nivel tehnic mai scăzut decât pe vremea lui Mircea Sandu. Sunt multe lucruri care au dus în jos fotbalul", mai spune Puscas.

Alte doua nume sunt vehiculate ca posibili candidati: fostul arbitru international Cristi Balaj si fostul mare international Florin Prunea.

Recunoscut pentru opozitia pe care o face la actuala conducere a FRF, Prunea ar putea coagula in jurul sau o echipa formata din fostii membri ai Generatiei de Aur.

Alegerile pentru FRF vor avea loc in luna mai a anului 2018.



Primul contracandidat pentru Burleanu la sefia FRF