Liga 1

Prima victorie pentru CFR Cluj in noul sezon de Liga 1

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Campioana CFR Cluj a spart gheata si a obtinut, sambata, primul succes in noul sezon de Liga 1 Betano, dupa 2-1 pe teren propriu cu Concordia Chiajna.

Tucudean a deschis scorul in minutul 54 cu un sut din interiorul careului din mingea intoarsa de Mailat.

Culio avea sa majoreze avantajul CFR-ului in minutul 73 dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Ionita, jucator titularizat de Conceicao dupa ce la Malmo a fost lasat in afara lotului.

Asa am trait CFR Cluj - Concordia 2-1

Finalul n-a fost lipsit de suspans, dupa ce Batin a redus din diferenta cu sase minute inaintea celor 90 programate. Un sut din marginea careului mic la eroarea comisa de Vinicius.

Un meci cu o prima repriza modesta de ambele parti. Singurele ocazii au apartinut gazdelor la reluarile lui Peteleu si Mailat.

Pentru CFR Cluj urmeaza meciul din turul 3 al Europa League cu Alashkert, in timp ce Concordia Chiajna ramane cu un singur punct in trei etape, iar pentru Ionut Badea se anunta zile incordate in perioada urmatoare.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu, Vinicius, Lang, Camora – Ioniţă (Costache ’85), Bordeianu (Djokovic ’81), Culio – Mailat, Ţucudean (Tambe ’75), Omrani. Antrenor: Antonio Conceicao

Concordia Chiajna: Caparco - G. Matei, Leca, Marc, Ivanovici (Măzărache ’79) - Prepeliţă (Cristescu ’74) - Nivaldo, Gorobsov, R. Deaconu, R. Grădinaru – Guessan (Batin ’65). Antrenor: Ionuţ Badea

Cartonaşe galbene: Bordeianu 70, Camora ‘90+2

Arbitru: Andrei Antonie.



Prima victorie pentru CFR Cluj in noul sezon de Liga 1