Liga 1

Politia din Sibiu ancheteaza incidentele de la Medias

Politistii sibieni au deschis o ancheta dupa conflictul izbucnit, duminica seara, înaintea meciului dintre FC Steaua si Gaz Metan Medias, între suporteri stelisti si un barbat din localitatea Slimnic, în urma caruia doi suporteri au fost raniti.

Purtatorul de cuvânt al Politiei Sibiu, Luciana Baltes, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, ca un dosar de cercetare s-a deschis pentru violarea de domiciliu, distrugere, lovire si alte violente, precum si pentru stabilirea cu exactitate a împrejurarilor în care a izbucnit un scandal între suporteri si un barbat din localitatea sibiana Slimnic.

"Conflictul dintre suporteri si barbatul din localitate a fost sesizat Inspectoratului de Politie Sibiu. Din primele cercetari efectuate la fata locului politistii au stabilit faptul ca un autocar cu sporteri ai unei echipe de fotbal a oprit în localitatea Slimnic, iar un grup de suporteri aflati în stare de ebrietate au patruns în curtea unui imobil aflat în proprietatea localnicului, pentru a-si satisface necesitatile fiziologice. În acest context, suporterii au intrat în conflict cu proprietarul lovindu-se reciproc cu pumnii si cu pietre aflate în curtea imobilului. Cercetarile în acest caz sunt continuate de catre politistii Sectiei nr. 1 Politie Rurala Selimbar sub aspectul savârsirii infractiunilor de violare de domiciliu, distrugere, loviri si alte violente, precum si pentru stabilirea exacta a starii de fapt", a declarat corespondentului MEDIAFAX Luciana Baltes.

Baltes a spus ca în cadrul cercetarii facute la fata locului s-a constatat ca un autoturism parcat în curtea imobilului si geamul usii de acces în imobil au fost distruse.

Potrivit sursei citate, în timpul altercatiei, doi dintre suporteri, unul de 20 de ani si altul de 25 de ani, ambii domiciliati în municipiul Bucuresti, au fost raniti, fiind transportati pentru îngrijiri medicale la Spitalul Clinic Judetean Sibiu.

Purtatorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, Decebal Todarita, a declarat, la rândul sau, corespondentului MEDIAFAX, ca cei doi suporteri nu au ramas internati la Sibiu.

"Tânarul în vârsta de 20 ani a fost diagnosticat cu plaga taiata antebrat drept. A primit îngrijiri medicale, i s-a realizat toaleta plagii, suturarea acesteia precum si alte investigatii medicale specifice. S-a recomandat internare pe sectia Chirurgie Plastica. Pacientul a refuzat internarea si a fost transportat la Bucuresti. Barbatul de 25 de ani a fost diagnosticat cu o plaga frontala, i s-au acordat îngrijiri medicale, iar starea lui nu a necesitat internare. Pacientul a plecat cu recomandari", a spus Decebal Todarita.



Politia din Sibiu ancheteaza incidentele de la Medias