Liga 1

Poli Iasi da lovitura in prelungiri la Voluntari. Gazdele revenisera de la 0-2!

Sursă foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial/

Seria partidelor spectaculoase din aceasta runda a 8-a a Ligii 1 Betano a continuat, duminica, cu infruntarea dintre lanterna rosie FC Voluntari si Poli Iasi.

Castig de cauza au avut iesenii, cu 3-2, in urma unui gol marcat in minutele suplimentare de fundasul Mihaescu. Acesta a reluat pe jos din interiorul careului si a asigurat toate cele trei puncte pentru formatia din Copou.

Un meci dominat de Poli Iasi in prima repriza, cand echipa pregatita de Flavius Stoican a condus, cu 2-0, in urma reusitelor lui Cioinac (min.14) si Sin (min.37).

Voluntari a revenit spectaculos dupa pauza si a reusit egalarea, in extremis, prin golurile semnate de Capatana (min.57) si Malfleury (min.79), ultimul profitan de o iesire gresita a portarului Rusu.

Partida se indrepta spre prelungiri cand Mihaescu a lovit decisiv si o lasa pe Voluntari cu doar doua puncte dupa opt etape adancind si mai mult criza ilfovenilor.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Vâtcă - Ricardinho, Balaur, I. Armaş (Zgrablic ’75), Al. Vlad - Răuţă, Laidouni – Căpăţână (Deac ’86), Belahmeur, Ciucur (Malfleury ’64) – Tudorie. Antrenor: Dinu Todoran;

CSM Politehnica Iaşi: Rusu - Bosoi, Mihăescu, Frăsinescu, Panţîru - Cioinac – Platini (Mimoun ’72), Qaka, Sin – Flores (Enoh ’60), Cristea (Bekui ’85). Antrenor: Flavius Stoican;

Cartonaşe galbene: Balaur ‘90+3 / Sin ’46, Enoh ’86;

Arbitru: Marian Barbu.



Poli Iasi da lovitura in prelungiri la Voluntari. Gazdele revenisera de la 0-2!