Petrolul Ploiesti

Petrolul il asteapta pe Mutu si Bokila, Contra in carti la echipa nationala

Petrolul ar putea avea cea mai fierbinte iarna din Liga 1. Echipa ploiesteana tinteste doua mutari: aducerea in atac a lui Adrian Mutu si Jeremy Bokila, precum si preluarea echipei nationale de catre tehnicianul "lupilor glabeni", Cosmin Contra.

Discutiile cu Adrian Mutu au fost confirmate inca de zilele trecute, atunci cand finantatorul echipei, Dan Capra, a afirmat ca are un "acord ferm" cu jucatorul lui Ajaccio.

De ultima ora este insa revenirea lui Jeremy Bokila, din iarna. Acesta este exilat la Terek Groznai, acolo unde nu mai joaca deloc.

Astfel, Petrolul ar putea sa isi refaca atacul redutabil de care a dus lipsa in acest tur de campionat si sa fie una dintre cele mai de temut echipe din Liga 1.

Cosmin Contra stie ca Petrolul va avea mai multi jucatori noi din iarna, insa prefera sa se concentreze pe sfarsitul de an, care programeaza ultimele etape din tur, dar si doua etape din retur.

De asemenea, Contra a dat de inteles ca ar prelua echipa nationala, in cazul in care i s-ar cere. El se alatura astfel lui Laurentiu Reghecampf si Dan Petrescu in cursa pentru scaunul lui Victor Piturca.

In lumea fotbalului, asa cum a spus Dorinel Munteanu, se stie cine va veni la echipa nationala. Fara sa dea nume, Munteanu a declarat zilele trecute ca este vorba de "un om din generatia noua". Atat Contra, cat si reghecampf si Petrescu pot fi inclusi in aceasta categorie.



Petrolul il asteapta pe Mutu si Bokila, Contra in carti la echipa nationala