Petrolul Ploiesti

Momentul adevarului: Bokila negociaza cu Ajaccio

Jeremy Bokila, fostul atacant al Petrolului, se afla in Franta acolo unde va negocia cu Ajaccio, echipa lui Adrian Mutu. Al doilea golgheter al Ligii 1 a vorbit luni seara despre situatia sa si spune ca nu mai este conform actelor jucator al Ploiestiului. Daca asa stau lucrurile se va vedea, pentru ca Ajaccio nu il ia decat daca totul e clar.

Bokila se intalneste asa cum s-a spus si saptamana trecuta cu patronul lui Ajaccio, Alain Orsoni. Avocatii francezilor vor sa vada actele lui Bokila si, daca sunt in regula, acesta va deveni pe loc coleg cu Adrian Mutu.

"Nu ne-am inteles pe contract cu Petrolul si nu am mai jucat in Supercupa. Sunt jucatorul lui Zulte, asa mi s-a spus de la club si din partea mai multor avocati. Contractul cu Zulte este valabil. Petrolul m-a pus sa semnez alt contract, daca aveam contract cu ei ce sens mai avea asta", a declarat luni seara Bokila.

Cei de la Petrolul sustin ca Bokila avea o clauza de cumparare pe care ei au activat-o platind 200.000 de euro, insa jucatorul spune ca la final de sezon a revenit la Zulte, clubul care il imprumutase in Romania. O decizie in cazul sau luata de Ajaccio va arata cu stau lucrurie de fapt. Francezii nu vor risca sa ia un jucator care nu are situatia suta la suta clara.



Momentul adevarului: Bokila negociaza cu Ajaccio