Petrolul Ploiesti

Meci de totul sau nimic pentru Petrolul

Petrolul Ploiesti lupta sambata, de la ora 17:00, pentru a nu retrograda matematic, in meciul pe care il joaca in play-out-ul Ligii 1 contra celor de la FC Voluntari.

Lupii galbeni nu au invins pana acum niciodata Voluntariul. Daca pierd in meciul de sambata, sunt retrogradatai matematic.

Cu cel mai slab atac din play-out, Petrolul vrea sa profite de cele sase infrangeri consecutive pe care FC Voluntari le are la acest moment.

Voluntariul se afla la doua puncte de zona de retrogradare, este cu cutitul la os, dar daca invinge Petrolul atunci arunca echipa din Ploiesti in Liga a 2-a.

Ionel Gane (antrenorul celor de la Petrolul) este constient de miza partidei: "Este un meci de totul sau nimic! FC Voluntari n-a mai castigat in ultima vreme, a adunat sase infrangeri consecutive, iar noi trebuie sa profitam de acest lucru. Avem doua victorii la rand, suntem intr-un moment foarte bun, dorim sa batem si sa iesim definitiv din zona retrogradarii. Mai sunt trei etape de disputant, iar optiunea noastra este de a cistiga, fiind singura solutie. Un egal nu ne-ar ajuta cu nimic".

FC Voluntari se afla pe locul 6 in clasamentul Ligii 1 de play-out, cu 22 de puncte, iar Petrolul Ploiesti se afla pe 8, cu 18 puncte.

Nu trebuie uitat ca Petrolul a fost depunctata cu 6 puncte la inceputul sezonului.



Meci de totul sau nimic pentru Petrolul