Petrolul Ploiesti

Jeremy Bokila mai baga o fisa: Bolton

Jeremy Bokila nu mai pune piciorul prin Romania si incearca sa pacaleasca cluburile pentru un transfer, desi situatia sa legala la Petrolul pare a fi in favoarea clubului ploiestean. Dupa ce a ratat transferuri in Rusia si Franta (la Ajaccio), acum Bokila bate la usile in Anglia.

Siteul ziarului englez The Mirror anunta vineri ca antrenorul lui Bolton, Dougie Freedman, il vrea pe Jeremy Bokila pana la inceputul sezonului in Premier League. Englezii sunt gata sa plateasca suma de un milion de lire sterline, aproximativ 1,4 milioane de euro.

"Freedman il vrea pe Bokila de belgienii Zulte Waragem pana la inceputul sezonului", scrie The Mirror, care nu a aflat, la fel ca antrenorul, ca jucatorul congolez are o situatie delicata la Petrolul si nu e chiar "jucatorul lui Zulte Waragem".

"Bokila a fost imprumutat la Petrolul, care aveau o intelegere sa il cumpere, dar acum Bolton iese in fata pentru a-l transfera", scrie The Mirror.

Jeremy Bokila a fugit de la Petrolul inainte de Cupa Romaniei, sustinand ca a fost santajat sa semneze un nou contract si a refuzat. Petrolul sustine oficial ca a platit clauza de cumparare pentru Bokila in timp util, iar jucatorul este al lor, si nu mai are legatura cu Zulte Waragem.

Cel mai posibil scenariu este ca Bokila sa bata la usile mai multor cluburi care il vor refuza pe rand dupa ce vor vedea actele.



Jeremy Bokila mai baga o fisa: Bolton