Petrolul Ploiesti

Jeremy Bokila face Turul Angliei

Dupa ce a fost zilele trecute la Bolton, Jeremy Bokila a dat o proba si la echipa Crystal Palace, in speranta ca va pacali pe cineva si va reusi sa obtina un transfer cu niste acte indoielnice.

Bokila a jucat in week-end intr-un meci de pregatire pentru Crystal Palace, asa cum anunta publicatia South London.

Jurnalistii britanici spun ca Bokila a echipa engleza a preferat sa il foloseasca pe Bokila fara sa ii dezvaluie adevarata identitate, pentru ca nici jucatorul si nici clubul sa nu aiba probleme. Intrebat cine a fost jucatorul aparut de pe lista unor jucatori aflati in teste, antrenorul lui Ian Holloway a refuzat sa raspunda.

"Treaba mea este sa descopar jucatori care sa ma ajute in acest sezon si asta fac. I-am cerut scuze (n.r. lui Bokika) ca l-am folosit in repriza a doua cu o echipa mult mai tanara", a spus Holloway.

Jeremy Bokila nu mai pune piciorul prin Romania si incearca sa pacaleasca cluburile pentru un transfer, desi situatia sa legala la Petrolul pare a fi in favoarea clubului ploiestean. Dupa ce a ratat transferuri in Rusia si Franta (la Ajaccio), acum Bokila bate la usile in Anglia.

Congolezul a fugit de la Petrolul inainte de Cupa Romaniei, sustinand ca a fost santajat sa semneze un nou contract si a refuzat. Petrolul sustine oficial ca a platit clauza de cumparare pentru Bokila in timp util, iar jucatorul este al lor, si nu mai are legatura cu Zulte Waragem.

Cel mai posibil scenariu este ca Bokila sa bata la usile mai multor cluburi care il vor refuza pe rand dupa ce vor vedea actele.



Jeremy Bokila face Turul Angliei