Petrolul Ploiesti

Contra, rasculat impotriva arbitrajului: "Sa ne spune daca trebuie sa ia cineva campionatul"

Cosmin Contra a fost un pachet de nervi dupa prima infrangere a echipei sale in acest sezon de Liga 1 si antrenorul formatiei Petrolul Ploiesti a acuzat vehement maniera de arbitraj a centralului Cristi Balaj.

"Se pare ca este un teren unde nu putem sa castigam. Stiam ca este o echipa agresiva si ordonata tactic. Au dat gol la o faza foarte dubioasa. Din pacate maniera de arbitraj a domnului Balaj a lasat de dorit. A fost o maniera intr-o singura directie. A dat multe faze fixe stiut fiind faptul ca Gaz Metan e o echipa periculoasa la fazele fixe. La final mi-a dat rosu dupa ce i-am spus ca din cauza asta pleaca antrenorii valorosi din tara. Pe munca noastra nu te respecta deloc. De vreo patru meciuri arbitrajele sunt impotriva noastra suta la suta", a spus Contra dupa meci la Digi Sport.

"Sa ne zica daca trebuie sa castige cineva campionatul dinainte. Suntem o echipa prea mica si nu suntem respectati deloc. Cred ca deranjam dupa ce anul trecut nu ne-au bagat in seama. Pana la urma daca se continua asa imi voi da demisia si gata. Il cunosc pe Balaj si acum cine stie ce va scrie in raport. Sunt multi oameni care traiesc de pe urma fotbalistilor si a antrenorilor", a mai adaugat Contra.

Gaz Metan Medias s-a impus in fata echipei Petrolul Ploiesti, duminica seara, cu 1-0, intr-o partida din cadrul etapei a 10-a din Liga 1.



Contra, rasculat impotriva arbitrajului: "Sa ne spune daca trebuie sa ia cineva campionatul"