Petrolul Ploiesti

Contra inaintea Supercupei: “Steaua e favorita”

Cosmin Contra, antrenorul echipei Petrolul Ploiesti, a vorbit, marti dupa-amiaza, intr-o conferinta de presa despre Supercupa Romaniei de miercuri si a indicat ca Steaua este favorita la castigarea partidei.

“Intalnim maine campioana Romaniei, echipa care a defilat anul trecut in campionat, echipa care a ajuns pana in sferturile de finala ale Europa League. Steaua este favorita in meciul de maine, dar noi ne vom prezenta foarte bine si vom da o replica buna echipei campioane. Steaua a pierdut golgeterul de anul trecut si poate avea de suferit, dar am vazut ca Mihai Costea a avut evolutii foarte bune in Anglia. Stanciu este o achizitie foarte buna, un jucator dinamic, un jucator cu reale calitati", a spus Contra.

Cu toate acestea, antrenorul formatiei Petrolul a declarat ca echipa sa va intra pe teren determinata sa castige trofeul pentru ca nu stie cand se vor mai intalni cu aceasta ocazie.

"Suntem pregatiti din toate punctele de vedere, suntem pregatiti mental sa ajungem in prelungiri si chiar la penalty-uri. Nu cred ca ne avantajeaza sa ajungem in prelungiri pe niciun dintre echipe. Avem destul de multe probleme de lot. Bokila, Bornescu, Geraldo, Marinescu, Teixeira, Ruben Ramos sunt absenti. Poate ca problemele noastre sunt mai mari decat ale Stelei", a mai spus Contra.

Tehnicianul castigatoarei Cupei Romaniei a mai vorbit si despre starea gazonului sau posibilitatea ca tribunele Arenei Nationale sa fie pe jumatate goale.

“Mi se pare ca s-au facut eforturi sa inverzeasca gazonul, nu sa faca un gazon impecabil. Este un teren periculos, pentru ca sunt brazde care se pot rupe si pot fi accidentari urate. Multa lume este in vacanta si preturile sunt destul de piperate pentru economia Romaniei. Lumea poate strange bani pentru a merge in vacanta in august. Cati vor veni cred ca vor face spectacol", a mai spus Contra.

Meciul Steaua-Petrolul va fi LIVE pe Onlinesport, miercuri seara de la 20:45.



Contra inaintea Supercupei: “Steaua e favorita”