Petrolul Ploiesti

Bokila rupe tacerea: "M-au santajat"

Jeremy Bokila a dezvaluit lucrurile care au dus la plecarea sa intempestiva in Olanda si suspendarea acordata de Petrolul pentru el in Supercupa Romaniei.

Intr-un mesaj citat de ploiesstiulpatrianoastra.ro, siteul care a adus marti vestea ca Bokila ar putea pleca de la Petrolul, jucatorul spune ca a fost fortat sa semneze o prelungire de contract pe care a refuzat-o, motivand ca are clauze prea dure. Atacantul clasat pe locul 2 in ierarhia golgheterilor Ligii 1 2012/2013 afirma ca a fost santajat si fortat sa isi puna semnatura pe un document pe care nu l-a agreat.

"Au incercat sa ma faca sa semnez un nou contract, dar le-am spus ca nu mi se pare bun si sa incercam sa gasim o intelegere. Mi-au spus ca daca nu semnez, nu mai joc, m-au santajat. In contract scria ca am o clauza de reziliere de 2,5 milioane de euro. Acum ei mint, dar eu nu mai sunt prost sa fac din nou aceleasi greseli", a scris Bokila in mesaje private pe retele de socializare.

Ziua de marti a fost una tumultoasa pentru jucator si club. Luni noapte el a publicat un mesaj pe facebook in care le multumea fanilor ploiesteni pentru tot, lasand de inteles ca o despartire este iminenta. Marti dimineata, Petrolul a iesit cu un comunicat de presa in care a spus ca Bokila a fost suspendat pentru Supercupa pentru ca vrea un "transfer urgent" in alta parte. Jeremy Bokila a plecat mati seara in Olanda si a publicat iarasi pe facebook o fotografie cu el in avion.



Bokila rupe tacerea: "M-au santajat"