Liga 1

Petrolul castiga la limita in fata Brasovului

Petrolul Ploiesti, a doua in Liga 1 dupa depunctarea celor de la CFR Cluj, s-a chinuit serios, vineri seara, in meciul cu FC Brasov disputat pe teren propriu in etapa a 18-a, prima a returului.

La capatul unui meci nu foarte bogat in faze de poarta si in multe momente lipsit de ritm, Petrolul s-a impus cu 1-0 (0-0).

Unicul gol al meciului a fost marcat de Felipe Teixeira in minutul 73. Acesta a primit un balon din flancul stang si nu a stat prea mult pe ganduri sutand lasat la coltul lung de la aproximativ 25 de metri.

Mingea s-a dus chiar langa bara si Marinescu, portarul brasovean, n-a avut nicio sansa sa mai blocheze balonul.

Anterior deschiderii scorului cea mai mare ocazie a meciului a apartinut tot gazdelor, in minutul 57, cand Nepomuceno a trimis putin pe langa poarta adversa.

Brasovenii nu au avut nicio sansa clara de a marca si se anunta vremuri grele pentru echipa de sub Tampa in acest retur de campionat.

In debutul meciului suporterii ploiesteni de la Tribuna I au intrat in conflict cu fortele de ordine din cauza unui banner afisat. In cele din urma spiritele s-au calmat si nu au existat incidente majore.



Petrolul castiga la limita in fata Brasovului