Liga 1

Petre Grigoras pierde la revenirea pe banca pandurilor

Pandurii Targu Jiu a pierdut meciul de pe teren propriu cu ACS Poli Timisoara, scor 1-0, pe fondul unei prestatii deloc convingatoare, in care oaspetii au scos maximum dintr-o faza fixa si s-au aparat exact pana la finalul partidei. Claudiu Belu, in minutul 33, a adus golul de 3 puncte al banatenilor.

Pandurii a inceput in atac meciul cu ACS Poli, putin lipsind ca Bogdan Ungurusan sa-l surprinda pe Nuno Claro cu un sut de la distanta (10).

Cinci minute mai tarziu, Szekely a fost blocat in ultimul moment de defensiva gazdelor.

La mijlocul reprizei, Nistor a centrat periculos in fata portii, insa libanezul Shamsin si Matulevicius au aparut tarziu la finalizare.

Contrar cursului jocului, ACS Poli a deschis scorul prin Claudiu Belu, in minutul 33. Fundasul lateral al banatenilor l-a invins pe Gliwa cu o reluare simpla din cativa metri, la capatul unei faze fixe, in care mingea a urmat traseul Gorobsov-Scutaru-Trandu-Belu fara sa fie atinsa de vreun fundas advers.

Echipa lui Petre Grigoras a replicat tarziu, spre mijlocul partii secunde, cand Bogdan Ungurusan l-a gasit in marginea careului mic pe Dos Santos, insa brazilianul a reluat peste transversala.

Nici Matulevicius nu a fost mai precis la finalizare, dupa ce a trimis imprecis cu capul o minge centrata excelent de Ungurusan de pe partea dreapta.

Szabolcs Szekely a fost pe punctul de a rezolva ecuatia meciului in minutul 78, dar Gliwa s-a opus in situatie de unu la unu cu golgeterul echipei vizitatoare.

Cu zece minute inainte de final, Iulian Mamele a oferit faza meciului: aparatorul gazdelor l-a impins de la spate pe Szekely in momentul inlocuirii cu Fabian Himcinschi, gest sanctionat cu cartonas galben de Cristi Balaj, al doilea, si astfel Pandurii au ramas cu un om mai putin.

PANDURII: Gliwa - Ungurusan, D. Bratu, Mamele, Momcilovic - P. Anton, D. Nistor - Shamsin (Al. Ciucur 56), Alex Dos Santos (Buleica 79), Giusti (Distefano 46) - Matulevicius
Rezerve: Mingote, Paraskevas, Elton, Buleica, Distefano, Ciucur
Antrenor: Petre Grigoras

ACS Poli Timisoara: Nuno Claro - Belu, Mera, Scutaru, Balace (Morariju 60) - Gorobsov - Popovici (Keita 86), Poparadu, Boldea, Trandu - Szekely (Himcinschi 80)
Rezerve: Pap - Morariju, Hasani, Keita, Nanu, Himcinschi, Petrovic.
Antrenor: Dan Alexa

Arbitri: Cristi Balaj, Miclos Nagy, Alexandru Cerei

Cartonase galbene: D. Nistor 32, Mamele 38/ Al. Popovici 51

Cartonase rosii: I. Mamele 81

Stadion: Tudor Vladimirescu

Spectatori: 5000



Petre Grigoras pierde la revenirea pe banca pandurilor