Liga 1

Pandurii si Steaua remizeaza inaintea saptamanii europene. Iancu revine spectaculos la Steaua

Reprezentantele Romaniei in cupele europene s-au intalnit, sambata seara, in duel direct, in singura partida a zilei programata in etapa a 15-a din Liga 1.

Cele doua echipe si-au impartit punctele dupa un 1-1 si doua reprize diametral opuse ca exprimare in joc.

Pandurii au dominat prima parte a intalnirii cand au si reusit sa marcheze prin Eric la o respingere gresita a lui Tatarusanu cu piciorul.

Laurentiu Reghecampf a schimbat decisiv la pauza si l-a aruncat in lupta pe rebelul Gabriel Iancu.

Revenit cu mare pofta de joc tanarul mijlocas transferat de la Viitorul Constanta a schimbat radical jocul ofensiv al Stelei oferind numeroase pase de finalizare pentru coechipierii sai.

Steaua a egalat in cele din urma dupa o lovitura de la colt prin Szukala. Fundasul polonez s-a inaltat in sase metri peste intreaga aparare adversa si a trimisa fara speranta pentru Mingote. 

Portarul celor de la Pandurii si-a salvat echipa in cel putin trei situatii clare de gol pentru Steaua. 

Mai intai a scos in corner sutul lui Iancu din lovitura libera, mingea ducandu-se sub bara daca nu intervenea portarul lusitan.

In prelungirile partidei acelasi Mingote l-a blocat pe un Tanase ajuns nepermis de liber pentru apararea gorjeana in centrul careului.

Acelasi Tanase ratase anterior o uriasa ocazie. Gasit ideal de Iancu in interiorul careului, decarul Stelei nu a reusit sa gaseasca spatiul portii din 10-11 metri.

Reghecampf nu este lipsit de griji dupa meciul de la Targu Jiu dupa ce mijlocasul Andrei Prepelita a parasit terenul accidentat.



Pandurii si Steaua remizeaza inaintea saptamanii europene. Iancu revine spectaculos la Steaua