Liga 1

Pandurii rapun Chiajna dupa un meci nebun

Echipa Pandurii Târgu Jiu s-a impus cu 2-1 în fata celor de la Concordia Chiajna dupa un meci spectaculos, în care oaspetii au deschis scorul în minutul 3. Daniel Stan a reusit performanta sa fie eliminat la doar câteva secunde de la intrarea pe teren.

Startul meciului a fost cum nu se putea mai rau pentru Pandurii. Ilfovenii au dat lovitura la prima faza de poarta a meciului, în minutul 3. Scapat singur spre poarta, Wellington l-a învins pe Mingote cu un sut plasat la coltul scurt, portarul gorjenilor având o mare parte de vina.
 
Cu un gol pe care nu îl luau în calcule, baietii lui Grigoras au fost fortati sa faca ceea ce stiu mai bine: sa atace. Iar ocaziile la poarta lui Nita nu au întârziat sa apara.
 
Ba dimpotriva, a fost un recital de ratari incredibile. Cristea a trimis putin pe lânga din centrarea lui Maxim (9), Lemnaru si-a aratat limitele oferind ratarea campionatului (11), iar Mamele a parut ca vrea sa respinga din doar sase metri, când Voiculet i-a pus o minge pe cap (21).
 
Culmea, ghinionul s-a spart în minutul 41, într-un moment în care cei de la Concordia echilibrasera serios cursul jocului.
 
Tot o gafa de portar a facut diferenta. La un sut bomba trimis de Voiculet de la peste 30 de metri, Nita, portarul care autopropune la Steaua, a scapat mingea printre mâini si a contribuit la scorul pauzei.
 
Gorjenii si-au pierdut apetitul ofensiv dupa pauza, când Chiajna a început sa puna stapânire pe joc, însa Mingote a fost lipsit de emotii.
 
Un contraatac al gorjenilor purtat de Radut în minutul 68 a adus euforia pentru gazde, Pandurii trecând la conducere dupa o faza clasica: Radut a driblat portarul dar apoi s-a pierdut, mingea a ajuns la Cristea care a tras în blocaj, iar Matulevicius a întors pâna la Maxim, acesta reusind sa bage în cele din urma balonul în plasa.
 
Ilie Stan a mizat ofensiv si si-a introdus fiul cel mare, pe Daniel, dar acesta a fazut cartonsul rosu dupa doar câteva secunde pentru o intrare cu talpa la Maxim. Ilie Stan s-a enervat si a fost eliminat si el pentru proteste.
 
În inferioritate numerica, Chiajna nu a putut face mai mult pe final de meci, iar Pandurii si-a asigurat victoria care o urca înapoi pe locul doi, la opt puncte în spatele Stelei.



Pandurii rapun Chiajna dupa un meci nebun