Liga 1

Pandurii face spectacol cu FC Botosani, 6-1

Formatia antrenata de Cristi Pustai a trecut fara probleme de FC Botosani, scor 6-1, urcand pe locul 3 in clasament inainte de meciul dintre Astra si Dinamo, de la 21:30. Matulevicius, Breeveld, Eric (2x), Dos Santos (2x) au contribuit in mod direct la prima infrangere in deplasare a botosanenilor, pentru oaspeti punctand Vasvari.

Botosaniul a avut un start mai bun de meci, amenintand poarta lui Stanca prin Fulop (6') si Croitoru (9'), pentru ca lituanianul Matulevicius sa deschida scorul cu o reluare simpla din apropiere, la capatul centrarii lui Ungurusan din flancul drept (1-0, 15').

Doua minute mai tarziu, Momcilovic i-a testat vigilenta lui Curileac cu un sut puternic din afara careului, scos in corner de la radacina barei.

In minutul 32, Erico a fost aproape de a-l surprinde pe Curileac cu o torpila de la 20 de metri, portarul Botosaniului respingand cu varful degetelor balonul de sub transversala.

Forcingul gazdelor avea sa fie concretizat inainte de pauza, la o noua minge centrata perfect de Ungurusan, convertita in gol de Breeveld (2-0).

Scorul pauzei, insa, a fost stabilit in minutele de prelungiri, dupa un penalti obtinut de Ungurusan si transformat de brazilianul Eric (3-0).

Eric a realizat dubla la cinci minute de la reluare, gratie unui sut in forta din interiorul careului, teleportat la vinclu (4-0).

Golul de consolare al oaspetilor a venit cu douazeci de minute inainte de final. Marius Croitoru l-a angajat pe Vasvari in marginea careului, al carui sut s-a oprit in plasa portii (4-1).

Diferenta de goluri a fost pastrata dupa reusita lui Dos Santos (73') si mai apoi imbunatatita de acelasi Dos Santos, cu un voleu frumos din interiorul careului (90').

Pandurii: Stanca - Ungurusan, Erico, Paraskevas (Mamele 68'), Momcilovic - Anton (Dos Santos 62'), Breveeld - Buleica, Eric, Distefano (Nicoara 54') - Matulevicius

Rezerve: Mingote, Mamele, Cristea, Ciucur, Nicoara, Paulinho, Alex

FC Botosani: Curileac - Maghici, Ursu, Dinu, Acsinte - Croitoru, Vasvari, Tincu, Fulop (I. Matei 74') - Vraciu (Carjan 46'), Hadnagy (Codoban 56')

Rezerve: Perianu, Poverlovici, Matei, Carjan, Ghinga, Codoban, Radu

Arbitri: Alexandru Tudor, Octavian Sovre si Florin Dansa

Cartonase galbene: Distefano 21', Erico 34'/ Vasvari 45', Ursu 67'

Cartonase rosii: -



Pandurii face spectacol cu FC Botosani, 6-1