Liga 1

Pandurii castiga spectaculos cu FC Brasov

Ajunsa la al treilea meci oficial in acest sezon, echipa Pandurii Tg.Jiu s-a impus pe teren propriu in fata celor de la FC Brasov, scor 3-1, intr-o partida din prima etapa a Ligii 1.

Prima ocazie a meciului a apartinut brasovenilor, Enceanu trimitand pe langa poarta dupa o demarcare in marginea careului gorjenilor.

A fost insa un simplu foc de parte, Pandurii punand rapid stapanire pe joc. Deschiderea scorului a venit rapid, in minutul 10, cand Matulevicius a intins piciorul in 7-8 metri la pasa lui Nicoara.

Un minut mai tarziu Eric de Oliveira l-a obligat pe Marinescu sa respinga acrobatic in corner cu un sut spectaculos.

Pandurii a continuat sa atace si fundasul Erico do Santos a reluat cu o lovitura de cap in bratele portarului brasovean. Era minutul 16 si formatia gorjeana domina autoritar intalnirea.

Capitanul gazdelor Christou Paraskevas a facut 2-0 in minutu 21 in urma unui corner.

Prima repriza s-a incheiat cu o noua mare ratare a Pandurilor. Eric a scapat singur cu portarul advers si Marinescu a deviat in extremis in corner.

Matulevicius a realizat dubla in minutul 59 cu un lob superb peste Marinescu din interiorul careului, dupa care gazdele au facut pasul inapoi.

Brasovul s-a trezit la viata prin golul marcat de Diogo Fonseca, ultima achizitie a stegarilor, dupa ce Popa ratase cu poarta goala in minutul 77.

Pandurii Tg. Jiu: Lazar - Ungurusan, Erico, Paraskevas, Momcilovici - Breeveld, P. Anton - Nicoara (Buleica '62), D. Nistor, Eric (Brata '71) - Matulevicius (Lemnaru '76). Antrenor: Cristian Pustai.

FC Brasov: Marinescu - Vagner (Straut '46), Oltean, Machado, Da Silva - Madeira, Enceanu (Tatar '46) - I. Popa, Dias, Mateiu (Fonseca '71) - Buga. Antrenor: Adrian Szabo.

Cartonase galbene: Ungurusan '46 / Vagner '38

Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Aurel Onita, Vasile Marinescu (asistenti) - Paul Unimatan (rezerva)



Pandurii castiga spectaculos cu FC Brasov