Liga 1

Otelul nu castiga nici la Chiajna

Otelul Galati a bifat a 10-a partida consecutiva fara victorie în acest sezon, dupa ce a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul din deplasare de la Chiajna. Concordia a jucat aproape o repriza în inferioritate, dupa ce Bambara a fost eliminat foarte usor.

Fara victorie în ultimele 10 etape, dupa meciul câstigat în prima runda cu Iasiul, Otelul se afla în fata nevoii disperate de a câstiga un meci pentru a-si linisti cât de cât fanii. Sarcina galatenilor n-a fost una usoara în meciul din deplasare de la Chiajna, o partida în care cele doua formatii s-au macinat reciproc.

 
Otelul a controlat în mare parte ostilitatile, a mentinut constanta presiunea în careul advers, dar defensiva Concordiei nu doar ca a rezistat excelent, dar a reusit sa si întepe de câteva ori în ofensiva. Cea mai mare ocazie a gazdelor a venit în apropierea pauzei, când Purece si apoi Leca puteau da lovitura în aceeasi faza.
 
Repriza a doua a continuat în aceeasi nota, cu un joc strâns, o lupta surda la mijlocul terenului, cu un usor avantaj al posesiei pentru galateni. Echilibrul numeric s-a rupt incorect în minutul 53, când Bambara a vazut direct cartonasul rosu, desi intrase la minge si nici nu l-a atins pe Cârja în duelul pentru posesie.
 
Chiar daca a avut superioritate numerica aproape o repriza întreaga, Otelul nu a reusit sa înscrie pâna la final. Galatenii au depasit cu greu defensiva bine organizata a Chiajnei, iar si când au reusit sa treaca de fundasi, Nita a intervenit salvator.


Otelul nu castiga nici la Chiajna