Otelul Galati

Totul despre noul stadion din Galati

Marius Stan, primarul orasului Galati, a oferit detalii suplimentare despre noul stadion pe care îl va construi. Pe noua arena nu va juca însa doar Otelul, ci si o echipa din Braila.

Marius Stan si-a prezentat marele plan. Pe lânga constructia stadionului de 80 de milioane de euro, Stan anunta ca vrea sa mai dea o lovitura: sa uneasca orasele Galati si Braila.
 
"Va fi un stadion pentru Galati si pentru Braila. Cele doua orase trebuie sa aiba întelepciunea sa îsi dea mâna si sa creeze cea mai mare aglomerare urbana, dupa Bucuresti. Salvam doua orase care pot muri separat. Pe stadion vor juca Otelul, Dunarea si Braila", a spus Marius Stan la Sport Total FM.
 
Stadionul din Galati ar urma sa ocupe locul doi în topul celor mai scumpe arene din România, pretul fiind estimat la 80 de milioane de euro.
 
Totusi, Marius Stan sustine ca doar 16 milioane de euro este investitia Primariei.
 
"Proiectul este gata, iar finantarea este 80% externa. Partenerii vin alaturi de noi. Stadionul va avea 40 de mii de locuri, toate acoperite. Va fi pe actualul Dunarea si va putea gazdui meciuri de Liga Campionilor", a mai spus Stan.
 
Edilul Galatiului nu a oferit însa date despre data la care vor demara lucrarile si cea de inaugurare.



Totul despre noul stadion din Galati