Otelul Galati

Otelul cauta iesirea din criza

Narcis Raducan, consilierul primarului galatean Marius Stan pe probleme de fotbal, a declarat ca gruparea Otelul Galati are stabilitate financiara si a precizat ca îsi doreste mult sa urce în clasament, informeaza site-ul oficial al gruparii din Liga I.

"Traversam o perioada de reorganizare dupa ce clubul a fost preluat de noul actionariat. Exista o stabilitate la nivel financiar, lucru foarte important pentru un club de prim esalon si ne dorim foarte mult sa iesim din aceasta zona a clasamentului, o zona care nu reclama valoarea echipei noastre. Speram sa facem un joc cât mai bun la Chiajna, ne dorim cât mai multe victorii pâna în perioada de iarna, când vom interveni si la nivelul lotului. Vom recâstiga si cele doua puncte de penalizare. Saptamâna viitoare cazul va fi judecat si la TAS, avem toate atuurile", a spus Narcis Raducan.

Antrenorul Viorel Tanase a declarat ca jucatorii echipei Otelul trebuie sa aiba atitudine pentru a obtine puncte în deplasarea de luni, de la Chiajna, din etapa a XI-a a Ligii I.

"Am mai spus-o, jucatorii care nu au atitudine nu vor mai juca în aceasta echipa. Am lucrat bine în aceasta perioada si nu se poate sa nu apara si rezultatele. Ma bucura revenirea lui Gabi Paraschiv la prima echipa, el s-a recuperat acum si dupa o accidentare. Este un lider si astept sa demonstreze asta si în teren, nu numai în afara lui. Mergem la Chiajna pentru a întâlni o formatie buna a campionatului, care a facut un joc bun la Vaslui, etapa trecuta, dar îmi doresc sa câstigam. Vreau atitudine maxima!", a afirmat tehnicianul.

Atacantul Gabriel Paraschiv, apt de joc pentru deplasarea de la Chiajna, este de parere ca nu conteaza cine marcheaza, ci doar punctele câstigate de echipa. "Multumesc conducerii si domnului antrenor ca au decis sa revin la prima echipa. Sunt apt din toate punctele de vedere si, daca domnul antrenor va decide sa joc, voi da totul pentru echipa. Nu conteaza daca voi marca, nu asta este important, am mai spus-o. Importanta este echipa, importante sunt punctele. Sper sa iesim cât mai repede din aceasta zona a clasamentului", a precizat Paraschiv.



Otelul cauta iesirea din criza