Otelul Galati

Otelul, amical cu FC Bruges in cantonamentul din Anglia

Fosta campioana Otelul Galati va sustine in aceasta vara un cantonament in Anglia, unde formatia de la Dunare va disputa si un meci amical cu puternica formatie belgiana FC Bruges.

“Am reusit sa mergem cu echipa in cantonament in Anglia. Vom avea adversari importanti, am semnat deja contractul cu FC Bruges”, a declarat Narcis Raducan la Dolce Sport.

Directorul sportiv de la Otelul a vorbit si despre problema antrenorului: “Nu stapanim subiectul noului antrenor. Vom incepe pregatirea cu staff-ul lui Petre Grigoras. El ramane pe pozitie si are intentia sa paraseasca echipa atata timp cat nu s-au rezolvat problemele financiare”.

Chiar si asa, Otelul va avea doua cantonamente, unul de o saptamana la Poiana Brasov, iar al doilea tot de o saptamana, in Anglia, de pe 29 iunie.

Otelul s-a reunit la inceputul saptamanii si lotul este format din urmatorii jucatori:

Portari: Cristian Branet, Branko Grahovac, Tadas Simaitis

Fundasi: Joao Felipe Antunes, Marian Cirja (ii expira contractul pe 30 iunie 2013), Samoel Cojoc, Sergiu Costin, Sorin Cucu (revenit de la FCM Tg. Mures), Silviu Ilie, Zoran Ljubinkovic (ii expira contractul pe 30 iunie 2013), Constantin Miselaricu (revenit de la Delta Tulcea), Robert Moglan (promovat de la Otelul II), Lucian Murgoci, Dan Popescu, Cristian Sirghi, Enes Sipovic

Mijlocasi: Mihai Adascalitei (promovat de la Otelul II), Victor Astafei, Liviu Bajenaru, Alexandru Buhusi (liber de contract, venit de la Fortuna Brazi), Ioan Filip, Gabriel Giurgiu, Auras Gohoreanu (promovat de la Otelul II), Catalin Iorga, Marquinhos, Ciprian Milea (liber de contract, venit de la CSMS Iasi), Ionut Neagu, Jaka Stromajer, Alexandru Zaharia

Atacanti: Bogdan Chipirliu (revenit de la FCM Dunarea Galati), Didi, Stefan Lupu (promovat de la Otelul II), Gabriel Paraschiv, Alexandru Tudorie, Cosmin Vancea.



Otelul, amical cu FC Bruges in cantonamentul din Anglia