Liga 1

Otelul, din ce in ce mai jos

Otelul Galati bifeaza înca un meci fara victorie în Liga 1 dupa doar 1-1 pe teren propriu în fata Gloriei Bistrita. La Galati situatia este tot mai tensionata si postul lui Dorinel Munteanu e în pericol.

Dupa un start dezastruos de campionat, bistritenii au venit la Galati cu planuri mari. Mai exact, prima victorie din istorie pe terenul gruparii de la malul Dunarii.
 
Startul meciului a fost apatic, iar cele doua echipe au avut nevoie de minute bune de tatanore pentru a începe sa joace fotbal.
 
Simtind ca galatenii nu prind deloc o zi buna, oaspetii au prins curaj, ajutati si de o decizie incredibila a lui Ovidiu Hategan.  
 
Cel mai bine cotat arbitru român a inventat un penalty pentru bistriteni în minutul 27, însa sutul lui Predescu a fost scos excelent de Branet.

Parada excelenta l-a adormit practic pe Branet, care peste doar doua minute a lasat coltul liber scurt si i-a permis brazilianului Markinio sa-l lobeze.
 
Galatenii nu si-au revenit, iar prima repriza s-a încheiat în fluieraturile fanilor gazda, ajunsi la capatul rabdarii.
 
La pauza, Dorinel Munteanu afortat, trimitându-i pe teren pe Iorga si Viglianti. În cele din urma galatenii au egalat dintr-o lovitura libera executata de Stromajer în minutul 65.
 
Galatenii au mai avut o bara, prin Pena, dar nu au izbutit sa forteze pe final si fac înca un pas gresit în încercarea de a prinde un loc de cupa europeana.



Otelul, din ce in ce mai jos