Liga 1

Otelul castiga batalia de la retrogradare cu Mediasul

Otelul Galati a câstigat cu 2-0 partida de pe teren propriu cu Gaz Metan Medias. Scorul a fost deschis de Gabriel Giurgiu în prima repriza, Marius Pena marcând pentru 2-0 dupa pauza.

 

De nici un sfert de ora n-a avut nevoie Otelul pentru a deschide scorul în meciul de la Galati împotriva celor de la Gaz Metan Medias. În minutul 14, Giurgiu a primit pasa de la Stromajer si a sutat puternic de la peste 25 de metri, fara sanse pentru Loncaric.
 
Jocul a continuat sub semnul echilibrului, si chiar daca mediesenii au presat parca tot cu mai mult avânt, n-au reusit sa fie mai periculosi la poarta lui Branet.
 
Tot 14 minute au trecut si de la începutul reprizei a doua pâna când galatenii sa înscrie din nou. De aceasta data Bajenaru a centrat din lovitura libera si Marius Pena a reluat cu capul în plasa pentru 2-0.
 
Pâna la final, tentativele de revenire ale oaspetilor s-au dovedit fara vlaga, actiunile de atac initiate de Eric nefiind la înaltime. Brazilianul a fost si autorul celei mai mari ratari pe final de meci, sutul lui din lovitura libera fiind scos senzational de la vinclu de Branet.


Otelul castiga batalia de la retrogradare cu Mediasul