Liga 1

Noi detalii despre implementarea VAR in Romania. Se apropie data primului meci cu arbitraj video

Arbitrajul video in fotbalul romanesc este o necesitate, dupa ce am vazut greseli importante care au inclinat balanta in lupta pentru titlul din Liga 1.

Chiar daca pana la ora implementarii VAR-ului in campionat trebuie sa mai asteptam, primul meci cu arbitraj video nu este departe.

Supercupa Romaniei programata pentru 9 iulie va beneficia de arbitraj video, a confirmat Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

"In ceea ce priveste implementarea VAR-ului, suntem in grafic. Toate meciurile din Liga 1 din sezonul urmator vor beneficia de asistenta video pentru arbitraj, iar primul meci din Romania care va beneficia de asistenta video pentru arbitraj va fi chiar Supercupa Romaniei, in 9 iulie.

"In aceste zile ne aflam in ultima faza de certificare a intregului sistem VAR. Un reprezentant FIFA se afla la Bucuresti pentru certificarea arbitrilor si a operatorilor, iar la finalul lunii vom avea o noua vizita din partea FIFA pentru certificarea infrastructurii stadioanelor si pentru sisteme", a declarat Razvan Burleanu intr-o conferinta de presa.Noi detalii despre implementarea VAR in Romania. Se apropie data primului meci cu arbitraj video