Liga 1

Nedelcu si Benzar, titulari la Steaua in meciul cu Astra

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Transferati in aceasta saptamana pentru 2.7 milioane de euro de la campioana Viitorul, jucatorii Dragos Nedelcu si Romario Benzar vor debuta la Steaua in partida de campionat cu Astra Giurgiu de sambata seara, ora 21:00.

Fara drept de joc in meciul cu Sporting Lisabona din playoff-ul Champions League, dupa ce au evoluat deja in aceasta competitie pentru Viitorul, Nedelcu si Benzar vor face parte dintr-un “11” inedit pe care Nicolae Dica il pregateste pentru meciul cu Astra.

Patronul Gigi Becali a anuntat ca niciunul dintre titularii de la Lisabona nu va fi pe teren in partida cu giurgiuvenii.

“Pai, ce, riscam 40 milioane pentru un meci cu Astra?! Nu o sa joace niciunul pentru ca se simte oboseala si mai e si caldura de vina. Cu Iasiul erau morti”, a spus Becali la Digi Sport.

Becali a mai spus ca unul dintre titulari va fi De Amorim, jucator pentru care meciul impotriva fostei sale echipe ar putea fi ultimul la Steaua.

Pe numele mijlocasului brazilian exista mai multe oferte din zona Golfului si Cipri pentru un eventual imprumut.

Echipa probabila a celor de la Steaua in meciul cu Astra:

Stancioiu – R.Benzar, Larie, Nedelcu, Momcilovic – Popescu, Achim – Man, D.Benzar, De Amorim – Golofca.

Edi Iordanescu, antrenorul celor de la Astra, nu pare sa subestimeze Steaua in conditiile absentei mai majoritatii titularilor de drept.

“Ei oricand pot alinia doua sau trei echipe foarte puternice”, crede tehnicianul giurgiuvenilor.

Steaua si Astra sunt vecine de clasament dupa cinci etape, fiind despartite de un singur punct.

Steaua are o victorie obtinuta in ultimul minut cu Voluntari si doua remize de 1-1, cu Craiova si Iasi, pe teren propriu in acest sezon de Liga 1.



Nedelcu si Benzar, titulari la Steaua in meciul cu Astra