Liga 1

Multescu il critica dur pe Bonetti: ”Un arogant. Nu-i este rusine?”

Tehnicianul Astrei Ploiesti, Gheorghe Multescu, l-a criticat, duminica, pe antrenorul dinamovist Dario Bonetti, afirmând ca la meciul direct din etapa a VII-a a Ligii I, Dinamo nu a facut altceva decât sa distruga jocul, nu sa construiasca.

"Cu ce ajuta acest antrenor la dezvoltarea fotbalului românesc? În seara asta s-a pus doar problema scorului. Vine, ne ia la misto, e arogant, spune dupa meci: «Una grande partita», nu îi este rusine? Nici nu merita sa-i pomenesc numele. Echipa lui a avut doar preocupari de a distruge jocul, nu i-a interesat sa contruiasca. Are si preparatori fizici smecheri, nu au habar ca atunci când e cald afara faci stretchingul la interior la umbra. Ei si-au tinut jucatorii în soare o granmada de timp, eu i-am trimis pe final la încalzire", a declarat Multescu.

Tehnicianul dinamovist Dario Bonetti a afirmat ca este normal ca atacantii sai sa nu aiba energie: "Linia defensiva a jucat bine, dar cu cinci partide în doua saptamâni e normal ca atacantii sa nu aiba energie. Am vrut sa maresc ritmul de joc la pauza, când i-am bagat pe Danciu si Munteanu, dar nu mi-a iesit. Nu am spus niciodata ca ma bat la titlu".



Multescu il critica dur pe Bonetti: ”Un arogant. Nu-i este rusine?”