Liga 1

MM Stoica: "Jucatorii Chiajnei stiau ca vor ramane in Liga 1"

Mihai Stoica, managerul general al clubului Steaua, a dezvaluit, vineri, ca mai multi jucatori ai Concordiei Chiajna au sunat fotbalisti din Ghencea pentru a le spune ca se vor intalni in Liga 1. Aceasta inaintea deciziei oficiale a TAS care a fost comunicata vineri la pranz. Ipoteza a fost semnalata si de Daniel Pancu, capitanul echipei Rapid, caruia i se pare ceva suspect la mijloc.

"Deja se cam stia si cei de la Chiajna stiau ca vor juca in locul Rapidului. Cativa jucatori de la Chiajna i-au sunat pe ai nostri sa le spuna ca vor juca impotriva lor. Pacat, pentru ca mi-as fi dorit sa jucam contra Rapidului. Regulamentul este foarte clar si nu exista data libera. Este imposibil de gasit o data sa vina sa ma anunte. Am studiat foarte bine calendarul si toate datele sunt ocupate", a spus Stoica la Digi Sport.

La randul sau, Daniel Pancu afirmase ca i s-ar parea ceva suspect daca jucatorii si oficialii de la Chiajna ar fi stiut dinainte ca echipa lor va continua in Liga 1.

"Daca ei se prezinta la mecul cu Steaua sambata seara inseamna ca stiau de acum o luna ca vor juca in Liga 1 si atunci se intampla lucruri care pe noi ne depasesc", a afirmat Pancu.

La afirmatia lui Mihai Stoica a replicat si Ionut Chirila, antrenorul Concordiei Chiajna: "Nu este adevarat. Acestea sunt romanisme".



MM Stoica: "Jucatorii Chiajnei stiau ca vor ramane in Liga 1"